Carina Johnsen

H&M ansiktsmaske

  • Skrevet: 26.05.2014 - Klokken: 19:08

STYR UNNA! 


De ser fristende ut, men er ikke bra for huden.

Jeg har nå prøvd disse ansiktsmaskene flere ganger. Jeg ender alltid opp med sviende rød hud. Jeg får en allergisk reaksjon av den. Det er det også ganske mange som får, av akkurat den. Ansiktsmaskene fra H&M koster 19,- kr og det sier seg selv at man får det man betaler for. De har en grusom konsistens og er veldig ubehagelig å smøre på huden. Jeg anbefaler at man skaffer seg en god ansiktsmaske når man først vil ha det. De billige variantene er mest for å tjene penger på tror jeg. Så de bruker ingredienser som ikke man burde smøre på huden. Spesielt ansiktet er sårbart med den tynne huden. Skaff deg en som har kvalitet, så slipper du å plages og bli irritert. 

Jeg bruker ansiktsmasken fra vichy som jeg får strålende hud av. Men den koster også da! Den jeg er strålende fornøyd med er Vishy- 3 i 1 peeling, rens og maske.
Yasemin. 26.05.2014 kl.19:10

de fra hm funker bra på meg, kommer kanskje ann på hudtype? ;o

Anna 26.05.2014 kl.19:44

Jeg har også prøvd de, og jeg fikk utslett i hele ansiktet :(

Kamilla Haaland 26.05.2014 kl.23:18

Er jo ikke alle som får allergisk reaksjon av den da. Kommer veldig ann på. Selv styrer jeg unna uansett, er trofast mot decleor og dermologica når det kommer til hudpleie. Innbiller meg at de inneholder lite "drittstoffer". Hehe!

Carina Johnsen 27.05.2014 kl.10:30

Kamilla Haaland: Det stemmer at ikke alle får det, men det har jeg heller ikke sagt. Men uansett om man ikke får allergisk reaksjon så er det lite nyttestoffer i masken som er godt for deg :)

Carina Johnsen 27.05.2014 kl.10:33

Yasemin.: Det kan hende, og det kan hende at det er stoffer i den som mange ikke tåler. H&M er en stor kjede med mange produkter. De prioriterer ikke akkurat hudprodukter som de store merkene gjør. :)
Skriv en ny kommentar

Blogg.no reklame

Bla i bloggen

Bloggdesign

hits