Carina Johnsen

Flytting & ny innredning

  • Skrevet: 28.05.2014 - Klokken: 13:45

Nå driver hun som har den nye leiligheten å flytter ut! Senest i går bar hun ut senga si, så da kan det ikke være lenge igjen! Jeg har vært på fargeriket og kjøpt meg veggmaling som jeg skal male den nye leiligheten med. Fargen heter Røkelse, og er en fin gråfarge. Den virker litt lysere enn det jeg hadde forestilt meg, men jeg får håpe at det faller i smak når jeg kliner det på veggen. Jeg hadde i tankene mine at fargen skulle være en blanding mellom grå og cox. Moren min ble redd for at det skulle bli for mørkt, så hun fikk meg til å gå lysere. Magefølelsen min sier det kommer til å bli for lyst.... Jeg får stole på henne! 

I tillegg har jeg bestilt meg en ny spisestue. Det er fader ikke enkelt å finne runde spisebord lengre! Men etter mye om og men så bestemte jeg meg for å ta ett hvitt bord. Jeg hadde egentlig bestemt meg at jeg ville ha ett grått rundt bord av eik. Men det får jeg ikke tak i her i norge, og det koster 22.000 kr i utlandet uten frakt! Da måtte jeg bare velge noe annet. Jeg fant et hvitt søtt lite bord som jeg har satt sammen med gråe putestoler. Stolene er så fiiiine! Det ble 900 kr per stk for stolene, og jeg kjøpte 4. Bordet koster også 900, så det var billig! Hvis jeg en dag skulle komme over et finere bord, kan jeg jo selge det hvite, om jeg ikke blir forelsket i den da :) Over spisestuen skal jeg ha fjærlampa som jeg kjøpte her om dagen. Den kom i posten i går. Den er kjempe søt! Mangler bare ledning til den så jeg kan se hvordan lyset blir i den. På bordet skal jeg pynte med sølvpotte med hvite blomster i, lysestaker med kubbelys og kanskje noe annet søtt jeg finner. De har så mye fint på Nille for tiden! Jeg bruker å handle lyktene mine der for tiden, kjempe fornøyd.

Bla ned for å se bildene :)

Fargen "Røkelse" skal males på veggene i stua, kjøkkenet og soverommet. Har fått malingen fra Lady - pure color, som skal være supermatt og ikke lage noe glans i veggen. Blir lekkert!

Skriv en ny kommentar

Blogg.no reklame

Bla i bloggen

Bloggdesign

hits