Carina Johnsen

Slik legger du den perfekte neglelakken

  • Skrevet: 30.07.2014 - Klokken: 16:40

Det kan være utfordrende å legge neglelakk med et pent resultat. Den kan klumpe seg, flake av, bli mye gris i neglbåndene, bli gjennomsiktig og få stygge merker. Her har jeg laget trinn for trinn om hvordan man legger en fin lakk.

 Først er det viktig å gjøre neglene klare for lakk, slik at de holder seg så lenge som mulig. 

Prepp: 

Vask hendene dine. Bruk en trepinne eller en neglebåndsskyver til å skyve neglebåndet tilbake med. Fjern døde hudceller med en cuticle remover eller medfølgende kniv som er på enden av neglebåndskyveren. Husk å være forsiktig slik at du ikke skraper bort din egen negl. Buff neglene med en bufferkloss og fil alle neglene i lik lengde/form. Kost vekk filestøv eller tørk av med en alkoholwipe og du er klar for lakk. Husk å ikke ta på neglene da de burde være så fri for fettstoffer som mulig.

1. Start med en god base coat. Altså en grunnlakk som styrker den naturlige neglen og beskytter mot neglelakken. La den tørke i 2 min.2. Legg et tynt strøk med neglelakk slik som vist på bildet. Husk TYNNE lag, og jobb rask da det klumper seg mens det tørker.
Vent 2-3 minutter, deretter gjenta. 

 

3. Forsegle neglelakken med en top coat, (overlakk) som blir som et bekyttende lag slik at neglelakken ikke flaker av. Sørg for at du har top coat på tuppen av neglen, det er det det begynner først å flake av. La tørke i 2-3 minutter. Fjern søl med en pensel dyppet i neglelakkfjerner.
4. Avslutt med en god cuticule oil (neglebåndsolje). Den hyderer huden rundt neglen og dufter herlig. Masser oljen inn og du er ferdig :)


 
Øvelse gjør mester! Lykke til :)

 

Skriv en ny kommentar

Blogg.no reklame

Bla i bloggen

Bloggdesign

hits