Carina Johnsen

Nye negler? Lurer du på hva du skal velge? Dette er hva!

  • Skrevet: 09.11.2015 - Klokken: 19:56

Mange har aldri prøvd å legge negler i salong før, eller har prøvd hos en bekjent som driver med dette på kjøkkenet uten å vite hva du får. Jeg skal fortelle nærmere hva som er hva innenfor kunstnegler og hva du bør velge som passer deg aller best!

 

 

 Disse passer deg som ønsker STERKE lengre negler i fransk utseende. 
Her blir dine negler forlenget med akryl med enten tipp, som blir limt på først, eller form, som man støper utover på._U-9BxFJ0K
 
Dette er negler for deg som ønsker glitter med forlenget negler- alt i en! 
Lengre negler, sterkere negler, glitter og stas, alt i ett støp.

 

 

-UbY6vFJ7B

 

 

 
Det samme som glitternegler, men bare med hel farge. Man kan kombinere hele farger med glitter, på en eller flere fingre eller alt sammen!

 

_jjXfNlJ-w
 For deg som ønsker lange negler med lakk over som sitter lenge!

Dette er noe jeg bruker ofte, da man kan lakke akkurat som man vil. Det er lettere og lage design og lettere å ombestemme seg :) Jeg personlig pleier å forlenge neglene mine med akryl og skifte gelish ofte når jeg begynner å bli lei. Det er lett å file vekk lakken når jeg trenger en etterfyll, og velge nye design. Denne måten er kjempepopulær!

zGGuZJFJzw 
Ønsker du fransk uten å måtte forlenge de, passer gelish (gelelakk) deg perfekt. Den sitter i opptil 8 uker!! uten å flasse av eller miste glansen sin. 

 

4gzQeplJyv

Og for deg som elsker farger kan man også beholde lengden på de naturlige neglene og legge en gelish i din favoritt farge.

 

26kWMHFJwq

 

Det er mulig med forskjellige design, bare fantasien setter stopper :)
 

 Skriv en ny kommentar

Blogg.no reklame

Bla i bloggen

Bloggdesign

hits